Wiwit diadegake ing 2013, Shenzhen Margotan wis spesialis ing Desain, Pangembangan lan Produksi Piranti Kecantikan Ngarep. We dumunung ing Shenzhen, karo akses transportasi trep. Nutupi area 3.000 meter persegi, saiki kita duwe luwih saka 180 karyawan, 2 kelas-10.000 bengkel bebas bledug kanthi 5 jalur perakitan lan kapasitas produksi saben dina 10.000pcs. Pabrik kita wis lulus audit ISO9001, BSCI. Kabeh produk kita duwe sertifikat CE, ROHS, FCC, REACH lan registrasi FDA. Kita uga bakal terus nglamar sertifikasi saben pasar lan panjaluk klien. Fasilitas tes lan produksi sing dilengkapi kanthi apik, lan peraturan kontrol kualitas sing ketat ing kabeh tahap produksi ngidini kita njamin kualitas stabil lan kepuasan pelanggan.

  • Partners 01
  • Partners 02
  • Partners 03
  • Partners 04
  • Partners 05
  • Partners 06
  • Partners 07
  • Partners 08